Projektledelse​

ICC Facility Services tilbyder entreprise til virksomheder, der ønsker at installere nyt, eller renovere bygninger og virksomheder, der trænger til en kærlig hånd.

Med ICC Facility Services som samarbejdspartner, sørger vi for at have kendskab til jeres ejendomme eller faciliteter, og vores projektledere kan varetage projekter, hvor murer, tømrer, malere, elektrikere samt VVS’er samarbejder på tværs af fagene. ICC Facility Services indhenter altid tilbud fra forskellige samarbejdspartnere, så I trygt kan overlade ansvaret til os.Vi påtager os både hoved- og delentreprise og kan tilrettelægge jeres bygge- eller renovationsprojekt ud fra jeres behov.


Ved at overlade projektledelsen til ICC Facility Services, undgår din virksomhed at være afhængig af, at flere mindre virksomheder skal kunne være færdige samtidig og at ukendte meromkostninger tilkommer undervejs i projektet.

Du kan nemt og hurtigt få et uforpligtende tilbud, og du kan naturligvis altid stille spørgsmål til os ved at udfylde rubrikken i højre side eller via telefon: 30 31 31 61

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?

Målet for ICC er at samle alle services, så vores kunder sikres en let og overskuelig kommunikation med høj kvalitet.

Alle services én udbyder

ICC er den eneste virksomhed med ejendomsservice der tilbyder en samlet projketledelse af installations og renoveringsopgaver. 

​Ansvar for klima og miljø

Hos ICC Facility Services bruger vi altid kun klimavenlige rengøringsmidler, når vi udfører rengøringer og ejendomsservice for virksomheder, erhvervs samt andels- og ejerforeninger i København og på resten af Sjælland.

Hvem er vi

Målet for ICC er at samle alle services, så vores kunder sikres en let og overskuelig kommunikation med høj kvalitet.

Lad os vide hvilke opgaver vi kan hjælpe med, så tager vores projektleder kontakt til jeres virksomhed.

Kontakt os

​ICC Facility Services

Bronzealderen 25

2640 Hedehusene

Telefon: 30 31 31 61

E-mail: ​kontakt@icc-facility.dk