Om ICC

Hvad kan ICC Facility Services, som andre ejendomsvirksomheder ikke kan?

Mange services, kun én udbyder

Vi giver vores kunder muligheden, for at samle alle serviceydelser hos én udbyder, og som den eneste ejendomsservicevirksomhed bistår vi vores kunder i renoverings- og installeringsprojekter, ved at kunne tilbyde projektledelse. Når der laves en aftale med ICC Facility Services om at varetage forskellige serviceopgaver i jeres ejendom eller virksomhed, kan I drage nytte af vores store erfaring i byggebranchen.

ICC Facility Services er jeres agent, og vi sørger altid for at der bliver lavet en fornuftig pris og en overskuelig tidsplan.Vi står for alt koordinering af projektet, hvor I får en fast projektleder, der altid kan kontaktes og er klar med svar på de spørgsmål I må have.

Ejendomsservices

Med ICC Facility Services som samarbejdspartner, får man hele pakken. Vi tager os af alt rengøring og vedligehold af udendørsarealer, som en traditionel ejendomsservicevirksomhed. Derudover udarbejder vi en energirapport med løsningsforslag til økonomibesparede tiltag, der måtte være for jeres ejendom, så I altid har et evidensbaseret grundlag for, om eller hvornår, forbedringerne skal udrettes. Vi står klar til at hjælpe med en overskuelig tidsplan som tovholder på projektet.

Altid samme standard

I ICC følges procedure for alle arbejdsprocesser, som er med til at sikre ensformig høj kvalitet. Ved altid at anvende egenkontrol på vores projekter, opretholder vi den høje kvalitet uge for uge.

Ansvar for kunder og for ansatte

”Best Practise” er et udtryk, der skinner igennem i ICC Facility Services. Udtrykket betyder, at vi altid bruger de bedste materialer og det bedste udstyr, som sikrer både miljø, kunder og vores ansatte.Vi tager ansvar for vores medarbejdere, og vi sørger altid for, at sikkerheden og arbejdsvilkårene er i top.

Uddannelse

Alle medarbejdere i ICC gennemgår intern træning og uddannelse i deres respektive fag. Vi har udviklet vores egne procedurer og sikkerhedspolitikker der har til formål, at højne kvaliteten i arbejdet og medarbejderens sikkerhed under udførslen.

Klima og miljø

ICC Facility Services er en af branchens førende klimaforkæmpere. Over 90% af alle vores rengøringsmidler er miljømærkede, og vi har udviklet vores egen miljøpolitik, som blandt andet går ud på at mindske spild, affaldssortere og udelukke brug af kemikalier overalt, hvor alternativer findes. Derudover måler vi på vores serviceydelsers miljøaftryk fra start til slut for konstant, at kunne forbedre vores processer i henhold til miljøet