Kvalitetsrengøring

Kvalitetssikret erhvervsrengøring​

Vi samarbejder med virksomheder, boligselskaber, kommuner og ejendomsselskaber, hvor vi kan tilbyde kvalitetssikret erhvervsrengøring af kontorer, hospitaler, butikker, institutioner, lagerbygninger mm.

ICC Facility services anvender altid et professionelt og erfarent rengøringspersonale, som har et trygt og solidt kendskab til ICCs visioner omkring serviceniveau og klimapolitik.

Vores opgave er altid at sørge for, at vi leverer et tilfredsstillende stykke rengøringsarbejde, så du kan fokusere på dét, der er vigtigt i din virksomhed.

Alle virksomheder har forskellige behov, kulturer, faciliteter og ansatte. Det er derfor særlig vigtigt for os at skræddersy en plan for erhvervsrengøring, der passer til netop jer.

Vi har derfor gjort det til én af vores kernekompetencer, at komme med løsningsforslag der imødekommer netop jeres individuelle behov.

Du kan nemt og hurtigt få et uforpligtende tilbud, og du kan naturligvis altid stille spørgsmål til os ved at udfylde rubrikken i højre side eller via telefon (+45) 30 31 31 61.