​Kvalitetsrengøring

​Vi samarbejder med virksomheder, boligselskaber, kommuner og ejendomsselskaber, hvor vi kan tilbyde kvalitetssikret erhvervsrengøring af kontorer, hospitaler, butikker, institutioner, lagerbygninger mm.


ICC Facility services anvender altid et professionelt og erfarent rengøringspersonale, som har et trygt og solidt kendskab til ICCs visioner omkring serviceniveau og klimapolitik.

Vores opgave er altid at sørge for, at vi leverer et tilfredsstillende stykke rengøringsarbejde, så du kan fokusere på dét, der er vigtigt i din virksomhed.
​ 

Alle virksomheder har forskellige behov, kulturer, faciliteter og ansatte. Det er derfor særlig vigtigt for os at skræddersy en plan for erhvervsrengøring, der passer til netop jer. 

Vi har derfor gjort det til én af vores kernekompetencer, at komme med løsningsforslag der imødekommer netop jeres individuelle behov.

Du kan nemt og hurtigt få et uforpligtende tilbud, og du kan naturligvis altid stille spørgsmål til os ved at udfylde rubrikken i højre side eller via telefon 30 31 31 61

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?

Målet for ICC er at samle alle services, så vores kunder sikres en let og overskuelig kommunikation med høj kvalitet.

Alle services én udbyder

ICC er den eneste virksomhed med ejendomsservice der tilbyder en samlet projketledelse af installations og renoveringsopgaver. 

​Ansvar for klima og miljø

Hos ICC Facility Services bruger vi altid kun klimavenlige rengøringsmidler, når vi udfører rengøringer og ejendomsservice for virksomheder, erhvervs samt andels- og ejerforeninger i København og på resten af Sjælland.

Hvem er vi

Målet for ICC er at samle alle services, så vores kunder sikres en let og overskuelig kommunikation med høj kvalitet.

Lad os vide hvilke opgaver vi kan hjælpe med, så tager vores projektleder kontakt til jeres virksomhed.

Kontakt os

​ICC Facility Services

Bronzealderen 25

2640 Hedehusene

Telefon: 30 31 31 61

E-mail: ​kontakt@icc-facility.dk