Kontorrengøring

Ansvarlighed over for personalet

ICC Facility Services udviser altid ansvarlighed over for personalet, som sætter en stor ære i at være grundige, effektive og diskrete, når der udføres kontorrengøring. Vi har en fælles ambition om, at dette altid skal opleves som en behagelig service for virksomhedens ansatte.

Derfor er det vigtigt for os at kunne tilbyde et løsningsforslag, der tilgodeser netop jeres virksomheds behov.

En af ICCs kærnekompetencer er, at være bæredygtig. Der anvendes derfor altid miljøvenlige rengøringsprodukter med omtanke for naturen i alle vores tilbud. Miljøvenlige produkter har i særdeleshed indflydelse på, at der skabes et sundt og behageligt indeklima på netop din arbejdsplads.

Yderligere er rengøring i virksomheder altafgørende, da et godt og sundt indeklima har stor betydning for at forhindre sygdom blandt medarbejdere. En ren virksomhed er til gavn for både medarbejdere og kunder, og god hygiejne er også vigtigt for at forhindre hovedpine eller lignende gener.

Du kan nemt og hurtigt få et uforpligtende tilbud, og du kan naturligvis altid stille spørgsmål til os ved at udfylde rubrikken i højre side eller via telefon: (+45) 30 31 31 61​.