Kontorrengøring

ICC Facility Services udviser altid ansvarlighed over for personalet, som sætter en stor ære i at være grundige, effektive og diskrete, når der udføres kontorrengøring. Vi har en fælles ambition om, at dette altid skal opleves som en behagelig service for virksomhedens ansatte. 

Derfor er det vigtigt for os at kunne tilbyde et løsningsforslag, der tilgodeser netop jeres virksomheds behov.

En af ICCs kærnekompetencer er, at være bæredygtig. Der anvendes derfor altid miljøvenlige rengøringsprodukter med omtanke for naturen i alle vores tilbud. Miljøvenlige produkter har i særdeleshed indflydelse på, at der skabes et sundt og behageligt indeklima på netop din arbejdsplads. Yderligere er rengøring i virksomheder altafgørende, da et godt og sundt indeklima har stor betydning for at forhindre sygdom blandt medarbejdere. En ren virksomhed er til gavn for både medarbejdere og kunder, og god hygiejne er også vigtigt for at forhindre hovedpine eller lignende gener.

Du kan nemt og hurtigt få et uforpligtende tilbud, og du kan naturligvis altid stille spørgsmål til os ved at udfylde rubrikken i højre side eller via telefon: 30 31 31 61​

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?

Målet for ICC er at samle alle services, så vores kunder sikres en let og overskuelig kommunikation med høj kvalitet.

Alle services én udbyder

ICC er den eneste virksomhed med ejendomsservice der tilbyder en samlet projketledelse af installations og renoveringsopgaver. 

​Ansvar for klima og miljø

Hos ICC Facility Services bruger vi altid kun klimavenlige rengøringsmidler, når vi udfører rengøringer og ejendomsservice for virksomheder, erhvervs samt andels- og ejerforeninger i København og på resten af Sjælland.

Hvem er vi

Målet for ICC er at samle alle services, så vores kunder sikres en let og overskuelig kommunikation med høj kvalitet.

Lad os vide hvilke opgaver vi kan hjælpe med, så tager vores projektleder kontakt til jeres virksomhed.

Kontakt os

​ICC Facility Services

Bronzealderen 25

2640 Hedehusene

Telefon: 30 31 31 61

E-mail: ​kontakt@icc-facility.dk