COVID-19

”Sikker Zone”

ICC Facility Services introducerer ”Sikker Zone” som er et redskab der hjælper virksomheder i at opretholde de højeste hygiejnestandarder iht. COVID-19.

”Sikker Zone” arbejder med sundheds- og sikkerhedskulturen i din virksomhed og har den enkelte medarbejder i fokus.

  • Fokus på kontaktpunkter
  • ​Medarbejdere i centrum
  • ​Højeste hygiejnestandarder
  • Desinficering​

Virksomheder og mennesker fungerer bedst i rene og trygge omgivelser

Med ICC’s ”Sikker Zone” kan i fokusere på det der er vigtigt for jeres virksomhed.

Med identificerede kontaktpunkter, de højeste hygiejnestandarder og desinficeringspersonale kan jeres virksomhed bevæge sig imod en COVID-19 tryghedskultur, der gør det muligt for medarbejdere at fordybe sig i virksomhedens værdiskabende aktiviteter.

Kom sikkert tilbage på arbejde

Vi står klar til at besvare alle spørgsmål i må have, om hvordan i kommer trygt tilbage på arbejde i COVID-19 perioden.

Ring til os og få svar på hvordan ICC kan hjælpe jeres virksomhed sikkert tilbage på arbejde.

Dybdegående rengøring og desinficering

Udover en dybdegående rengøring, vil ICC’s Hygiejnepersonale desinficere alle kontaktpunkter i jeres virksomhed og yderligere lave en damprengøring af alle kompatible overflader.

Denne rengøringsmetode er en vigtig del af bekæmpelsesstrategien hos ICC, fordi den giver højest beskyttelse imod COVID-19, ved en dobbelt desinficering med både kemi og damp.

Hygiejne personale

Jeres virksomheds rengøringsekspert

ICC’s rengøringseksperter står til rådighed i at informere om hygiejne i forhold til COVID-19, der højner sundheds- og sikkerhedskulturen i jeres virksomhed.

Vores kamp imod COVID-19

Indledningsvist vil alle kontaktpunkter identificeres og mærkes med skiltning og desinficerende stationer til passerende medarbejdere.

COVID-19 bekæmpes i højeste grad ved bevidsthed og synlighed i hverdagen, ved at vi hver især er opmærksomme på vores adfærd på arbejdspladsen og i forhold til kollegaer. Derfor opfordrer ICC’s hygiejnepersonale til at virksomhedens medarbejdere, hvor det er muligt, arbejder i mindre teams og at ICC’s hygiejne personale gøres synlige i løbet af arbejdsdagen ved at gå på desinficeringsrunder og hyppig damprengøring af arbejdspladserne.

Du kan naturligvis altid stille spørgsmål til os ved at udfylde rubrikken i højre side eller via telefon: (+45) 30 31 31 61​​.