​Byggeplads

Vi har altid løsningsforslag der passer til netop jeres behov. ICC Facility Services tilbyder assistance til håndværkere og tilbyder bl.a.:

  • Oprydning af byggepladser
  • Rengøring af skurvogne og containere
  • Sortering af byggeaffald
  • Bortskaffelse af byggeaffald
  • Støvsugning og fejning
  • Flytning af materialer
  • Truck og lift manøvrering
  • Klargøring til fremvisning af byggeprojekt​

Vores services omfatter alt fra opgaver, hvor virksomheder har bedt om en grundig oprydning på en byggeplads– til færdige byggeprojekter, hvor pladsen og skurvognen skal have en slutrengøring som et sidste ”finish” inden et projekt skal fremvises. Derfor designes denne type serviceaftaler meget individuelt, men altid ud fra jeres behov, hvor I sætter rammerne. 

​Vi stiller op med et erfarent personale, som er klar til at assistere håndværkerne i lige præcis dén situation, der er gældende for jer på det pågældende tidspunkt.

Vi har bred erfaring med færdsel og sikkerhed på byggepladser, så hvis din virksomhed oplever ualmindelig travlhed, manglende personale eller overskredne deadlines, stiller vi altid op og er klar til at hjælpe.

Det er altid en fordel for et byggefirma, at have en fast serviceaftale. Således kan I hurtigt få fat i netop den projektleder, som kender jeres virksomheds behov samt formaliteter. Nogle virksomheder har behov for en aftale om fast oprydning hver dag – andre én gang om ugen, én gang om måneden eller én gang i kvartalet.​

Du kan nemt og hurtigt få et uforpligtende tilbud, og du kan naturligvis altid stille spørgsmål til os ved at udfylde rubrikken i højre side eller via telefon: 30 31 31 61​

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?

Målet for ICC er at samle alle services, så vores kunder sikres en let og overskuelig kommunikation med høj kvalitet.

Alle services én udbyder

ICC er den eneste virksomhed med ejendomsservice der tilbyder en samlet projketledelse af installations og renoveringsopgaver. 

​Ansvar for klima og miljø

Hos ICC Facility Services bruger vi altid kun klimavenlige rengøringsmidler, når vi udfører rengøringer og ejendomsservice for virksomheder, erhvervs samt andels- og ejerforeninger i København og på resten af Sjælland.

Hvem er vi

Målet for ICC er at samle alle services, så vores kunder sikres en let og overskuelig kommunikation med høj kvalitet.

Lad os vide hvilke opgaver vi kan hjælpe med, så tager vores projektleder kontakt til jeres virksomhed.

Kontakt os

​ICC Facility Services

Bronzealderen 25

2640 Hedehusene

Telefon: 30 31 31 61

E-mail: ​kontakt@icc-facility.dk