Trappevask​

​ICC Facility Services samarbejder med virksomheder, boligselskaber, kommuner og ejendomsselskaber, hvor vi tilbyder trappevask i virksomheder, butikker, institutioner, lagerbygninger, hospitaler, mm.


Vi har stor erfaring inden for rengøring af trappeopgange, og vores personale sikrer altid et grundigt og effektivt stykke arbejde. Vi yder forskellige ejendomsservices, og trappevask kan fordelagtigt kombineres med snerydning, haveservice og vinduespudsning, så I altid kun har kontakt med én samarbejdspartner.

Yderligere har ICC Facility Services en vision om bæredygtighed. Derfor anvender vi altid miljøvenlige produkter med omtanke for naturen, og som skaber et sundt og naturligt indeklima i din opgang, eller i din virksomhed.​

Du kan nemt og hurtigt få et uforpligtende tilbud, og du kan naturligvis altid stille spørgsmål til os ved at udfylde rubrikken i højre side eller via telefon: 30 31 31 61​​

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?

Målet for ICC er at samle alle services, så vores kunder sikres en let og overskuelig kommunikation med høj kvalitet.

Alle services én udbyder

ICC er den eneste virksomhed med ejendomsservice der tilbyder en samlet projketledelse af installations og renoveringsopgaver. 

​Ansvar for klima og miljø

Hos ICC Facility Services bruger vi altid kun klimavenlige rengøringsmidler, når vi udfører rengøringer og ejendomsservice for virksomheder, erhvervs samt andels- og ejerforeninger i København og på resten af Sjælland.

Hvem er vi

Målet for ICC er at samle alle services, så vores kunder sikres en let og overskuelig kommunikation med høj kvalitet.

Lad os vide hvilke opgaver vi kan hjælpe med, så tager vores projektleder kontakt til jeres virksomhed.

Kontakt os

​ICC Facility Services

Bronzealderen 25

2640 Hedehusene

Telefon: 30 31 31 61

E-mail: ​kontakt@icc-facility.dk