Alle services én udbyder​

ICC er den eneste virksomhed med ejendomsservice der tilbyder en samlet projketledelse af installations og renoveringsopgaver. Læs mere skal linke til tel en ny side hvor teksten i sektionen Facilityservices til virksomheder.... Skal ligges ind. Link til ny side Hvor denne tekst står:

Facility services til virksomheder i den private og offentlige sektor
ICC er den eneste facility service virksomhed, der tilbyder projektledelse af installations og renoveringsopgaver. Vi indsamler tilbud fra relevante partnere, igangsætter arbejdet og sørger for at projektet står færdigt til den aftalte tid.

Vi udfører facility service opgaver for boligforeninger, byggepladser, institutioner, det offentlige, samt små og store virksomheder.

Vores kerneværdier

Vores kerneværdier er pålidelig service, kvalitet og hensyntagen til miljøet. Vi er meget fleksible og bestræber os på, at vores serviceydelser skal passe vores kunders hverdag og individuelle behov.

Kundetilfredshed er altafgørende, hvorfor vi naturligvis altid overholder alle vores aftaler og deadlines. Alle vores medarbejdere har mange års erfaring fra branchen og grundighed og effektivitet er vigtige aspekter i vores arbejde.


Få et dybere indblik i vores serviceydelser her på siden. Du er også velkommen til at kontakte os for en snak om hvordan vi løser din virksomhed serviceopgaver.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?

Målet for ICC er at samle alle services, så vores kunder sikres en let og overskuelig kommunikation med høj kvalitet.

Alle services én udbyder

ICC er den eneste virksomhed med ejendomsservice der tilbyder en samlet projketledelse af installations og renoveringsopgaver. 

​Ansvar for klima og miljø

Hos ICC Facility Services bruger vi altid kun klimavenlige rengøringsmidler, når vi udfører rengøringer og ejendomsservice for virksomheder, erhvervs samt andels- og ejerforeninger i København og på resten af Sjælland.

Hvem er vi

Målet for ICC er at samle alle services, så vores kunder sikres en let og overskuelig kommunikation med høj kvalitet.

Lad os vide hvilke opgaver vi kan hjælpe med, så tager vores projektleder kontakt til jeres virksomhed.

Kontakt os

​ICC Facility Services

Bronzealderen 25

2640 Hedehusene

Telefon: 30 31 31 61

E-mail: ​kontakt@icc-facility.dk